Bona experiència al TIM

Les joves cerverines disputaven per primera vegada el torneig del TIM. Proposat per la organització es va decidir fer dos equips i d’aquesta manera tothom podria jugar molts més minuts. El divendres es jugava una eliminatòria prèvia per decidir els grups de fases. El primer partit, es guanyava amb contundència contra el Lycée Français B per 51-0. En el segon, la sort va ser dispar i l’AE Badalonés A ens superava per 55-4. D’aquesta manera, un equip quedava a la lliga 1 i l’altre a la lliga 2.

L’equip que va disputar la lliga 2 va acabar el torneig en 4a posició després de perdre contra el CB Sant Just per 40-25 i contra el Sant Ignasi per 38-23 i guanyar contra el Lycée Français B per 26-32. L’equip que va disputar la lliga 1 es va plantar a la final del torneig després de superar a La Salle Bonanova 2 per 15-76 i a l’AE Badalonés A per 68-43. A la final, unes cerverines molt nervioses i amb poca intensitat van cedir contra el Grifeu Llançà.

Una bona manera de fer equip, de passar-ho molt bé i de preparar la final 4 de la categoria que es disputarà properament.
Amb la tecnologia de Blogger.