Infantil Femení Verd: C.B. Cervera 47 – C.B. Balaguer 39

L’Infantil Femení Verd va aconseguir una treballada victòria davant un C.B. Balaguer que els va posar les coses molt difícils.

Tot i un primer avantatge per a les cerverines en el primer quart, 17 a 11, les visitants van poder parar el cop i reduir distàncies fins al 27 a 26 que reflectia el marcador a la mitja part.

A la represa la cosa va anar més igualada tota l’estona. Les de Cervera mantenien un mínim avantatge però no aconseguien marxar en el marcador, arribant així als últims cinc minuts només tres punts per sobre. En els últims instants les cerverines van poder incrementar una mica més el marge de punts, fet important de cara a la tornada. El resultat final va ser de 47 a 39. El proper dissabte les de Cervera es desplacen a Balaguer i intentaran guanyar l’eliminatòria, fet que els permetria jugar la Final a 4. Sort noies!

Parcials: 17 – 11 / 10 – 15 / 11 – 8 / 9 - 7

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin, Anna Bové, Núria Sucarrats, Carla Gual, Júlia Companys, Clàudia Márquez, Cristina Tolosa, Aina López i Diana Vasyliv.