Mini Masculí: Crònica 18è torneig de Pasqua Memorial Martí Olivé Paidos 2015

Gran torneig el disputat pel Mini Masculí del CB Cervera Mobel Linea a Sant Fruitós de Bages el 30 de març. El primer rival era el CB Santpedor al qual van poder superar per 46-50 i, després d’una estona de descans, es van enfrontar al CB Grup Barna 1, equip molt superior físicament però que van poder aguantar fins a la mitja part (30-27), després els barcelonins van passar per sobre, 78-50. Així, s’acabava la fase de grups i amb el segon lloc s’accedia a la semifinal contra l’equip amfitrió, el Paidos-Asfe Verd. Els bagencs van anar sempre per davant en el marcador, però els cerverins no van perdre la cara al partit, un 67-55 final feia que juguessin un últim partit contra el CB Igualada A per decidir el tercer i quart classificat del torneig. Els cerverins amb molt poques forces degut a la manca d’efectius no va poder contra uns igualadins que van jugar un molt bon partit, 65-52. Destacar la bona organització per part del Paidos-Asfe i el bon ambient de bàsquet al llarg de tota la tarda. Felicitats a tots!