Sènior Femení: CB Cervera Mobel Linea 98 vs Sumser-Tech CEP Vallfogona 36

Després de dues derrotes consecutives les cerverines van tornar a guanyar en un partit molt plàcid contra un rival que no va oferir massa resistència.

Ja al primer quart, el resultat era de 28 a 12 i, amb un parcial de 31 a 8, s’arribava al descans amb un clar 59 a 18 que deixava el partit pràcticament sentenciat.

La segona part no va tenir massa misteri i les cerverines van anar ampliant la diferència en el marcador fins al 98 a 36 final.

Després de setmana santa, el Cervera es desplaça a la pista del CB Cornellà B, tercer classificat i rival directe en la zona d’ascens.

Anotacions: Clara Mas (7), Vero Júlvez (13), Esther Martínez (7), Montse Bacardit (12), Júlia Calafell (6), Marta Trilla (20), Xènia Freixas (11), Laura Martínez (11), Yolanda Ruíz (7), Núria Farran (1).

Parcials: 28-12 / 31-6 / 19-11 i 20-7