2n memorial Diego Rubio Reus Deportiu 2015




 Tornem contents i satisfets, aquestes serien dues paraules que definirien el torneig que el PreMini Femení i el Mini Masculí del CB Cervera van anar a disputar ahir a Reus.

El PreMini Femení va disputar partits contra equips mixtes però no es va arronsar en cap moment i va oferir un molt bon paper. Al matí es veia superat per l’equip amfitrió el Reus Deportiu per 41-35, però després es refeia amb una gran victòria contra el Vidal i Barraquer per 53-16. D’aquesta manera passava a la semifinal després de quedar com a segon millor classificat. El destí feia que a semifinals es trobessin altre cop al Reus Deportiu, aquest cop però no van passar a la final per un punt de diferència, 24-23. Finalment, i ja per acabar la jornada disputaven un matx per decidir el 3r i 4t lloc entre el CB La Selva en el qual van sortir vencedores i van tornar cap a Cervera amb una meritòria tercera posició.

Pel que fa al Mini Masculí va superar sense massa dificultats els dos partits del matí. El primer contra el Rocabruna per 64-10 i el segon contra el CN Tàrrega 04 per 31-49. D’aquesta manera passava com a primer de grup a disputar les semifinals. El rival aquest cop tornava a ser l’equip targarí però els nascuts l’any 2003 al qual també van superar per 45-18 victòria que els donava accés a la final. En aquesta, el rival era el CN Tàrrega 04 que no va tenir cap opció davant les ganes i actitud dels cerverins, 17-84. Destacar que l’Albert Puiggrós es van endur el premi a l’MVP del torneig.Bona organització per part del Reus Deportiu i molt bon ambient de bàsquet i de club.
Amb la tecnologia de Blogger.