Sènior Femení: CB Cervera Mobel Linea 60 vs Basquet Llor 61

Dura derrota de les cerverines després de set victòries consecutives que les fa baixar de la tercera a la quarta posició de la taula classificatòria.

Al primer quart el Cervera no va desplegar el seu joc habitual i fruit d’això, i de fàcils contraatacs de les visitants, s’arribava a la fi d’aquest amb un marcador advers de 15-22. En el segon, es va millorar una mica la defensa, però tot i així, el resultat a la mitja part era de 30-36.

A la represa i després d’una cistella tot feia preveure que les coses millorarien però les cerverines no van poder aprofitar els quatre minuts que va estar el Llor sense anotar i al final ho van acabar pagant, començant l’últim quart amb 9 punts de desavantatge, 43-52.

Un bon últim quart va posar a les cerverines fins i tot per davant en el marcador, 56-54 però a partir d’aquí i gràcies a l’encert des de la línia de tirs lliures (7 de 8) les visitants van tornar a agafar una escletxa de cinc punts el marcador. Una última oportunitat a cara o creu d’empatar no va donar el seu fruit esperat i les cerverines perdien per 60-61.

El proper cap de setmana es desplacen a casa del Joviat , equip al qual no van poder superar en el partit de casa.

Anotacions: Clara Mas, Júlia Marsol, Vero Júlvez (7), Esther Martínez , Montse Bacardit (8), Júlia Calafell (6), Marta Trilla (10), Xènia Freixas (20), Laura Martínez (7), Yolanda Ruíz (2), Núria Farran i Ester Freixes.

Parcials: 15-22 / 15-14 / 13-16 i 17-9