Premini Femení: CB Cervera Mobel Línia 69 - CB Mollerussa 35

El premini femení es va enfrontar a casa contra el segon classificat en un partit que es preveia intens, i així va ser fins a la mitja part, on es va arribar amb un resultat favorable per a les locals de 29-24. No va ser fins al 6è quart quan les cerverines, amb un parcial de 12-4, van agafar avantatge en el marcador gràcies a una defensa intensa que van mantenir fins al final del partit i els va permetre a l'últim quart fer un parcial de 18 a 2.

Amb aquesta victòria les cerverines segueixen líders invictes i es planten a la Final 4, que es celebrarà el 10 de Maig, a falta de dos partits per acabar la competició.

Parcials: 8-9/4-7/8-8/9-0/4-5/12-4/6-0/18-2

Per part del Cervera van jugar: Cristina Hermida, Laura Gual, Marta Vila, Mireia Sucarrats, Brama Kone, Anna Serra, Xènia Morros, Xènia Pitarque, Habi Cisse, Mama Amhaouch.