Júnior Femení: CB Cervera Mobel Linea 60 - SESE 41

Victòria del conjunt cerverí enfront el SESE, un equip amb el que s'havia perdut en la primera volta.

Les locals van començar el partit amb una gran defensa individual que va col·lapsar per complet el joc del SESE. No obstant, nombroses imprecisions en la sortida de contraatac de les cerverines impedien que la distància encara fos més gran, 15 a 4 a la fi del primer període.  En el segon període es va seguir la mateixa tònica i es va arribar al descans amb un 26 a 16 en el marcador.

En el tercer període les locals van baixar el seu llistó defensiu i el SESE, més lúcid en atac, va aprofitar per retallar diferències i col·locar-se a tant sols un punt, 32 a 31 a falta de dos minuts per concloure el període. En aquest moment tres triples locals gairebé consecutius i bones accions ofensives van tornar a donar ales a un Cervera que encarava el darrer quart amb 10 punts d'avantatge, 44 a 34. Una molt bona sortida al darrer quart amb un parcial de 10 a 0 trencava per complet el matx  i s'arribava a la màxima diferència del partit, 20 punts favorable als interessos locals. Els darrers instants del matx van ser un intercanvi de cistelles entre ambdós conjunts fins arribar al 60 a 41 final. Així doncs, nova victòria del conjunt cerverí que també es va fer amb l'average i segueix a la part alta de la classificació.

Per part del Cervera van jugar: Terribas, Marsol (8), Aldomà (8), Alsina, Calafell (12), Mas (4), De Dios (14), Trilla (7) i Farran (7).