Cadet Femení: C.B.Cervera Mobel Linea 51 – C.B.Balàfia 57

Important partit aquest cap de setmana el que jugava el cadet femení contra el líder del grup i que en el partit de anada havia guanyat de 28 punts a les cerverines. L’objectiu era plantar cara i competir fins al final.

Aquests dos objectius es van complir, ja que va ser un partit igualat, on el ritme del partit va ser visitant, però les jugadores de Cervera van lluitar fins a l’últim segon per poder aconseguir un millor resultat. Tot i que les visitants van anar quasi sempre per davant en el marcador, els avantatges en la primera part van ser molt curts, el resultat a la mitja part era de 27-30.

En la segona part, va ser quan les visitants amb un millor encert atacant, combinat amb un baix encert i males decisions de les locals van marxar en el marcador fins a tenir una màxima renda de 11 punts, 44-53. Tot i l’esforç en els últims minuts per a poder ajustar el marcador, les visitants van endur-se la victòria per 51-57.

Aquest resultat ha de servir per veure que treballant millor es pot plantar cara a qualsevol rival i posar-li les coses difícils.

Parcials: 1er: 14-16; 2ón 27-30 (13-14); 3er 42-50 (15-20); 4art 51-57 (9-7)

Van jugar pel C.B.Cervera: Júlia Felip, Núria Roqué (6), Núria Gorro (3), Míriam Cortadellas (7), Ona Riu (8), Cèlia Fonoll (5), Ester Martínez (2), Ainoa Bastante (2), Judit Corbera (14), Marta Serés, Angela Armengol (4).

Lesionada: Ariadna Vicente