Infantil Femení Verd: CB Cervera 30 – Natural Optics CB Balaguer 27

L’Infantil Femení Verd va tornar a protagonitzar una remuntada i aquest cop per guanyar al líder invicte de la categoria, el CB Balaguer, per 30 a 27.

El partit va començar bé per a les cerverines, que sortien amb millor intensitat i actitud, tot i que no aconseguien materialitzar tots els atacs i només aconseguien un primer parcial de 4 a 0. A partir d’aquest moment les de Balaguer van passar per damunt les locals contundentment aconseguint un parcial de 0 a 15. Només uns últims instants més inspirats de les de Cervera aconseguien reduir diferències i marxar al descans 9 a 17.

A la represa les cerverines van sortir concentrades i es van posar ràpidament al partit aconseguint empatar al final del tercer període. La igualtat es va mantenir fins al final, però la millor elecció en atac i la intensa defensa van decantar el marcador a favor local.

Parcials: 4 – 8 / 5 – 9 / 14 – 6 / 7 - 4

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin, Anna Bové, Núria Sucarrats, Carla Gual, Júlia Companys, Clàudia Márquez, Cristina Tolosa, Jana Clos, Aina López i Joana Porredón.
Amb la tecnologia de Blogger.