Sènior Femení: CB Cervera Mobel Línea 53 vs CEB Pallejà A 47

Important i victòria d’equip la del Sènior Femení aquest passat cap de setmana, pel resultat de la primera volta no es preveia un partit gens fàcil i així va ser.

Un primera part molt igualada sense cap equip agafant una gran diferència en el marcador feia que el resultat al descans reflectís un 29-26. A la represa, les cerverines aconseguien un màxim avantatge de 7 punts (33-26) que es veia capgirat per un parcial de 0-6 de les visitants. La igualtat continuava sent la nota dominant del partit i amb els dos equips amb opcions s’arribava a l’últim minut de joc (48-47). Un triple sobre la botzina d'Esther Martínez donava un marge de 4 punts i sentenciava el matx, 53-47.

El proper cap de setmana visiten la pista del CB Calaf, equip que encara que estigui en zona de descens no posarà les coses fàcils a les cerverines.

Anotacions: Clara Mas, Vero Júlvez (4), Esther Martínez (3), Montse Bacardit (9),Júlia Calafell (10), Marta Trilla (9), Xènia Freixas (5), Laura Martínez (4), Yolanda Ruíz (3), Núria Farran (2) i Ester Freixes (4).

Parcials: 13-13 / 16-13 / 11-12 i 13-9