Victòria del Premini Femení en un partit d'infart

CB Bellpuig 45 - CB Cervera Mobel Línea 61

Les cerverines es van presentar a Bellpuig sabent que les locals no els hi posarien les coses fàcils després del partit de la primera volta a casa, i així va ser. La primera mitja part va ser un continu intercanvi de cistelles però tot i això, les cerverines van arribar a la mitja part amb un petit avantatge per 18 a 27. A l'inici de la segona part, les de l'Urgell van retallar punts i s'arribava així al vuitè i últim període amb un avantatge de només dos punts per les de la Segarra. Finalment, el matx es va decidir a l'últim quart amb un parcial de 0 a 14 que va donar la victòria a l'equip invicte encara a la competició, tot i jugar un mal partit.

Parcials: 8-4/4-13/4-6/2-4/13-10/4-6/10-4/0-14

Per part de les cerverines van jugar: Elsa Vicente, Laura Gual, Marta Vila, Anna Evans, Brama Kone, Anna Serra, Xènia Morros, Xènia Pitarque, Mireia Sucarrats, Habi Cisse i Cristina Hermida