Júnior Femení: C.B Cervera 66 - CN Caldes 43

Nova victòria del conjunt cerverí en un partit que es va resoldre en la primera part. Les locals van començar el partit molt inspirades ofensivament i a base de triples trencaven la defensa zonal proposada pel conjunt visitant, 26 a 0 en els primers nou minuts de joc. En defensa, tot i no encaixar cap punt, quedaven molts detalls per polir. El segon període va seguir amb la mateixa tònica i es va arribar al descans amb un resultat de 42 a 15. En la segona meitat del matx, el Caldes va estar més encertat i  va poder retallar la diferència en el marcador fins arribar al 66 a 43 davant d'un Cervera que va baixar la guàrdia.

Per part del Cervera van jugar: Terribas (3), Marsol (3), Aldoma (4), Alsina (10), Calafell (21), Mas (12), De Dios (6), Trilla (5), Farran (2) i Bellaubí.