Infantil Femení Verd: C.B. Cervera 34 – CE Vedruna 26


 L’Infantil Femení Verd va protagonitzar la remuntada de la jornada contra el CE Vedruna i es va acabar enduent el partit per només vuit punts d’avantatge.

El partit va començar de cara per les locals, que van aconseguir un primer parcial de 3 a 0. Però un mal segon període va capgirar les coses. Uns igualats 3r i 4t període van deixar el marcador ajustat a la mitja part, 12 a 14. A la represa la igualtat seguia present fins que les balaguerines van aconseguir una avantatge de sis punts a mitjans del cinquè període. Lluny de tirar la tovallola, les de Cervera van donar un pas més en quant a intensitat defensiva, i aquest va produir robatoris de pilota i cistelles fàcils que les va tornar a posar per davant a principis del setè període. Un cop aconseguir capgirar el marcador ja no va tornar a perillar el resultat i es va acabar amb un 34 a 26 a favor de les locals.

Parcials: 5 – 8 / 7 – 6 / 8 – 8 / 14 - 4

Van jugar: Júlia García, Andrea Mourin, Anna Bové, Núria Sucarrats, Carla Gual, Júlia Companys, Clàudia Márquez, Diana Vasyliv, Cristina Tolosa, Jana Clos, Aina López i Joana Porredón.
Amb la tecnologia de Blogger.