Les Cadets guanyen la VIII Copa Pirineos

Aquest darrer pont, aprofitant la festivitat de l’1 de Maig, l’equip Cadet Femení del club va desplaçar-se fins a Jaca per tal de participar en el Torneig dels Pirineus. Aquest és un certament en la seva 8a edició i amb equips de nivell nacional.

L’equip cadet va anar superant tots els partits de fase classificatòria tot i no fer grans partits va acabar com a primer de grup i assegurava jugar les semifinals el dissabte al matí, on es va trobar les Corazonistas de Saragossa, un equip que va posar contra les cordes a l’equip cerverí, ja que va veure com una renta de 14 punts quedava reduïda a 5 punts al final del partit, cosa que va fer perillar la seva classificació per la final.

A la tarda la final va ser molt vistosa, ja que tant les cerverines com el Zarautz van estar a un gran nivell durant els 40 minuts i els dos equips van estar molt concentrats tot i l’avantatge inicial que les nostres cadets van aconseguir i van mantenir al llarg de tot el partit. Finalment, la gran intensitat de l’equip cerverí, que va anar evolucionant de menys a més en el torneig, es va imposar de forma clara per 29-53, realitzant un gran partit.

Destacar que la nostra jugadora Júlia Marsol va ser nombrada MVP del torneig.
Amb la tecnologia de Blogger.