Cadet masculí: CB Cervera 89 – CB Balaguer99 52

Últim partit a casa per als cadets on novament van aconseguir la victòria amb un resultat aparentment còmode però on es va lluitar de principi a fi. Al primer i segon quart, els de Cervera van sortir un pèl adormits però van saber remuntar un marcador advers, amb uns finals de quart de 23-15 i 24-16 respectivament.

Tot i anar guanyant, l’equip local va imposar una dura defensa a principi del tercer quart, on es van poder finalitzar molts contraatacs després de pèrdua de bola per part de l’equip visitant. En l’últim quart, l’encert de cara per als locals i una gran defensa que continuava asfixiant als visitants, va posar al Cervera en un resultat còmode per finalitzar un dels millors partits a casa de la temporada.

Destacar que el cadet jugarà la final a quatre de la seva categoria a Lleida. I també, agrair el suport que va mostrar el públic que va venir a gaudir del partit.

Anotacions: Jordi Cases (7), Marc Cases (4), Marc Cortadelles (6), Sergi Perella (15), Adrià Bardeli, Gerard Cabestany (25), Adrià Citoler (19), Nil Piqué (2), Joan Tolosa (7), Gabi Sterea (4)

Parcials: 23 -15 / 24 – 16 / 18 – 14 / 24 – 7