El Júnior Femení subcampió de Lleida

El passat diumenge el Júnior Femení va perdre la final a casa contra el CB Balaguer per 44-58 en un partit que van anar sempre a remolc i on no van aconseguir posar-se mai dins del partit degut als nervis i al poc encert ofensiu.

D’altra banda el Sènior Femení s’allunya una mica més de la zona de descens després de guanyar al BF Viladecans per 57-59 i el Sènior Masculí va perdre a casa del CB Borges Garrigues per 63-56. L’Infantil Masculí Negre tanca la temporada amb una derrota al camp del MDD Carme CBT per 62-51.

Destacar que el Cadet Masculí es va classificar per la Final 4 de la categoria després de guanyar al CB Mollerussa per 41-81, de la mateixa manera que l’Infantil Femení Verd que ho feu amb el derbi contra l’ACLE de Guissona per 39-25.

Aquest proper cap de setmana tres equips del club disputen Final 4. Les PreMinis Negres juguen dissabte a les 11:00h a casa contra el CB Lleida Blanc i en cas de passar la final es jugaria a les 17:30h. Les Infantils Verdes la juguen a Binèfar, equip al qual s’enfronten en semifinals. I, el Mini Femení la juga a la Seu d’Urgell on en semifinals es trobarà al CE Maristes Montserrat.

Només cal veure aquestes finals per entendre que el bàsquet femení cerverí està vivint un bon moment.
Amb la tecnologia de Blogger.