Els Minis al TIM d’Andorra

Durant el passat pont de maig, els dos minis del Cervera ens en vam anar de torneig a Andorra. L’experiència, a banda dels resultats, va ser molt positiva. Per molts d’ells/es era la primera vegada que marxaven un parell de dies fora de casa per disputar un torneig i no ho van desaprofitar.

El Mini Femení va anar de menys a més en el torneig. No van començar a jugar fins dissabte al matí, primer rival Sant Ignasi Vermell i malgrat començar fluixes es van imposar per 51-12. A la tarda, el rival era el CB Esparreguera A al qual també van superar clarament per 24-51 i van passar com a primeres de grup. El diumenge al matí es jugava la semifinal contra la selecció d’Scotland B, nenes molt superiors físicament però que es van veure superades per les ganes de les cerverines que es van plantar a la final després de guanyar per 7 punts de diferència. El rival a la final era la Salle Bonanova però després de desplegar un gran joc les nostres minis es van endur el partit i la final cap a casa. A més a més, la Gisela Vàzquez va ser nombrada MVP del torneig.

El Mini Masculí va començar jugant el mateix divendres a la tarda contra l’Unelco 2003 de Tenerife. Amb les ganes i la motivació de sempre va guanyar per 51-33 contra un equip que no havia perdut cap partit aquest any. L’endemà al matí i amb poques hores de son, es van enfrontar contra l’UE Montgat B guanyant el partit per 22-52 i acabant com a primers de grup. La mateixa tarda jugaven els quarts de final contra EB Meliana (equip valencià). Després de molta emoció el marcador final era de 47-49 a favor dels valencians, resultat que els deixava fóra de les semifinals però amb molt bon regust de boca. El diumenge, a primera hora del matí i arrossegant el cansament dels dos dies anteriors els va tornar a tocar contra Montgat, aquest cop però el partit no va ser tant fàcil i només van poder guanyar per dos punts de diferència. A la tarda, el rival va ser el SA Súria que va guanyar per quatre punts de diferència després d’un partit vistós que no es va decidir fins al final.

Felicitar des d’aquí a la gran organització d’aquest torneig que va aplegar a més de 120 equips i on no va faltar res en cap moment. I també als pares que es van desplaçar per animar als nostres joves jugadors.
Amb la tecnologia de Blogger.