Sènior Femení: BF Viladecans C 57 - CB Cervera 59

Segona victòria consecutiva de l’equip que el fa allunyar de la zona de descens directe de categoria. En el partit avançat jugat dijous 1 de maig, les cerverines s’han imposat al BF Viladecans després d’un partit amb poc control i força pilotes perdudes.

La primera part ha estat força igualada amb alternances en el marcador, però encara que semblava que el Cervera era superior no ho reflectia i amb el resultat de 31-31 s’arribava a la mitja part. A la represa tot ha seguit igual, quan semblava que les cerverines agafaven un petit avantatge en el marcador, l’equip local reaccionava i no deixava marxar les visitants. L’últim quart començava amb un 39-44 a favor del Cervera i quan a falta d’un minut i mig per la fi del partit el Cervera guanyava per 7 punts i semblava que el partit ja estava guanyat, un triple i una falta antiesportiva han donat a l’equip local la possibilitat d’empatar i fins i tot posar-se per davant en el marcador. Afortunadament, no ha estat així i les cerverines han tornat a casa amb victòria pel resultat de 57-59.

Destacar la gran aportació, una vegada més de dues júniors del club, Maria Trilla i Ari de Dios que van suplir amb excel·lència les baixes de l’equip.

Anotacions: Anna de Solà (5), Gisela Marimon (4), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (6), Marta Trilla (9), Carme Biols, Laura Martínez (6), Yolanda Ruíz (3), Ester Freixes (13), Maria Trilla (2) i Ari de Dios (5)

Parcials: 12-16 / 19-15 / 8-13 / 18-15