Sènior Femení: CB Cervera 57 – CB Secà Sant Pere 52

Nova victòria del Sènior Femení contra un rival de la part alta de la classificació per un ajustat 57 a 52.

Les cerverines van sortir a per totes i realitzant una gran defensa i bons atacs van aconseguir un parcial de 20 a 12 en el primer quart. El segon quart no van afluixar i van aconseguir augmentar diferències per marxar al descans amb 15 punts d’avantatge, 35 a 20.

A la represa, les jugadores lleidatanes van intensificar la defensa i van trobar millors opcions de cara a cistella aconseguint així reduir distàncies, 44 a 36. A l’últim quart, set punts consecutius aconseguits per les cerverines en els tres primers minuts i una avantatge d’onze punts no van ser suficients per no fer patir els aficionats. Les jugadores del Secà no havien tirat la tovallola, i a l’últim minut aconseguien posar-se a només tres punts. Tot i així, una última falta i la conversió dels dos tirs lliures per part de les de Cervera, va donar la victòria a les jugadores locals pel resultat final de 57 a 52. Amb aquesta victòria les cerverines surten de les posicions de descens directe pujant a la 14a posició. A seguir treballant per sortir de les posicions de lluita per la permanència.

Destacar la gran actuació de la jugadora recent incorporada Vashni Moore amb 26 punts, la de les joves jugadores del planter Maria, Núria i Ariadna que va realitzar una molt bona actuació els minuts que van disputar i la gran afluència de públic que va donar a l’equip aquesta empenta extra per endur-se el matx.

Anotacions: Vashni Moore (26), Anna de Solà (4), Gisela Marimon (4), Esther Martínez (6), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (7), Yolanda Ruíz (2), Ester Freixes (6), Ariadna de Dios, Maria Trilla, Núria Farran.

Parcials: 20 – 12 / 15 – 8 / 9 – 16 / 13 - 16