El Sènior Femení està en ratxa

Després de la victòria de la setmana passada contra el BF Cornellà, les Sèniors continuen en ratxa i aquest passat cap de setmana van aconseguir una important victòria contra el CB Secà de Sant Pere, equip cinquè classificat. El partit va començar molt bé per les locals que van arribar a la mitja part dominant el marcador per 35-20 gràcies a uns primers 20 minuts amb molta intensitat defensiva i bon encert de cara a la cistella. A la represa, les visitants van apretar molt la defensa i van carregar molt el rebot, fet que els va permetre anar-se acostant a poc a poc, però finalment les cerverines es van endur la victòria per 57-52.

El Cadet Femení segueix invicte en la lliga interterritorial després de derrotar al CB La Selva 1 per 73-54. També van aconseguir victòries l’Infantil Femení Verd contra el CB Bellvís per 58-8, l’Infantil Masculí Verd i el Cadet Masculí contra el CENG per 16-66 i 57-72 respectivament.

Menys sort va tenir el Mini Femení que va perdre el seu primer partit de la temporada contra el Sedis Caditours per 24-52, l’Infantil Femení Negre que tot i fer un bon partit no va poder contra el Circol Catòlic Badalona A, 31-82; i el Mini Femení Verd que amb més jugadores pre-mini que minis va perdre a casa contra el CB Bellpuig per 28-71. Per la banda masculina, el Sènior va tornar de Balaguer amb una derrota per 69-57. L’Infantil Negre que es va acostumant a la nova categoria va perdre a casa del CN Sabadell per 62-48, el Mini no va poder fer res davant del CN Tàrrega 79-29 i el PreMini que va tornar de la Seu amb una derrota per 43-38 però amb molt bones sensacions després d’haver fet un gran partit.

A més a més, els més petits del club (Pollets i Escola Masculina i Femenina) van tenir trobada a Torregrossa que els va servir per posar en pràctica tot allò que van treballant als entrenaments i per passar-s’ho d’allò més bé.

Aquest proper cap de setmana els equips que juguen a casa són: Mini Masculí, Mini Femení, Sènior Masculí, PreMini Femení Negre i Infantil Masculí Negre. Us animem a que seguiu venint al pavelló a donar suport als nostres jugadors, ja que en molts partits es converteixen en el sisè jugadors.
Amb la tecnologia de Blogger.