Mini Femení Verd: CB Cervera 28 – CB Bellpuig 71

Segon partit de la lliga Mini B, on les de Cervera van rebre al CB Bellpuig a casa, van perdre 28 a 71.

El partit va començar amb una gran diferència al marcador al final del 1r quart per part del Bellpuig, tot i així, durant la primera part del partit, les cerverines van saber frenar molts dels atacs de les rivals i van realitzar bons contraatacs ben finalitzats.

Durant la segona part, es poder veure bones accions per part dels dos equips i destacar la feina defensiva per parar molts contraatacs de les de Bellpuig. En atac, no es va destacar tant com en la primera part i la manca de rebot va perjudicar i els parcials no van ser molt bons.

Destacar la gran feina de les jugadores mini que han començat aquest any i la gran ajuda que van prestar les PreMinis, que van ser importants en tot moment durant el partit tan ofensivament com defensivament.

Anotacions: Jordina Bertran (7), Laura Gual, Marta Vila, Mireia Sucarrats (2), Júlia Companys (11), Andrea Miralles (4), Clara Pallés (2), Abril Graells (2).

Parcials: 2 – 15 / 7 – 6 / 7 – 12 / 4 – 4 / 2 – 14 / 2 – 2 / 2 – 14 / 2 – 4 /