Mini Femení: CEP Vallfogona 36 - CB Cervera 74

Partit impecable el que van jugar les jugadores del Mini Negre el passat cap de setmana a Vallfogona de Balaguer i que es van endur amb una victòria clara per 36 a 74 i desplegant el millor joc de la temporada.

El partit va estar dominat en tot moment per les jugadores visitants, que van sortir molt fortes en defensa i corrent bé al contraatac. Tot i així, a la primera part no aconseguien materialitzar totes les bones ocasions de les quals disposaven i no aconseguien agafar una distància clara, 16 a 26.

A la segona part, les cerverines ara sí van aconseguir anotar en les bones ocasions que creaven jugant tres períodes a un altíssim nivell i passant per sobre de les jugadores locals en tots els aspectes. Van lluitar cada pilota i van ser totes valentes cap a cistella.

Sense dubte, el millor partit des que va començar la temporada. Amb una actitud impecable i una demostració de que les nenes estan treballant de valent per oferir un gran nivell de joc. Aquesta victòria les manté imbatudes a la temporada.

Anotacions: Júlia Garcia (8), Andrea Mourin (12), Mireia Puig, Núria Sucarrats (7), Carla Gual (2), Júlia Companys (2), Sandra Cortes (10), Lídia Gutierrez (6), Jana Clos (6), Gisela Vazquez (21).

Parcials: 4 – 6 / 2 – 8 / 6 – 6 / 4 – 6 / 2 – 11 / 2 – 12 / 5 – 11 / 11 - 14