Sènior Femení: Dos partits en un cap de setmana

CB CERVERA 60 – BÀSQUET FEMENÍ CORNELLÀ A 52

Aquest passat cap de setmana es presentava molt mogut per les jugadores del sènior ja que disputaven dos partits, el de la lliga en dissabte i un altre d’aplaçat en diumenge.

El del dissabte va ser un partit on les cerverines van demostrar des del primer moment que volien endur-se la victòria i van acabar el primer quart per davant en el marcador, 13-11. En el segon però, una sortida avassalladora de les visitants juntament amb uns tres minuts dolents van fer que el Cornellà obrís una escletxa en el marcador, 13-27. A partir d’aquí i gràcies a una ràpida reacció local (parcial de 19-4) es va arribar al descans amb el resultat de 32-31.

A la represa les cerverines van seguir treballant, fruit d’això les visitants només van poder aconseguir anotar des de la línea de tir lliure i de triple al llarg del tercer període. L’últim començava amb una mínima renda per les cerverines, 46-43, que va anar augmentant a poc a poc gràcies a l’anotació d’Anna de Solà (9 punts en aquest període). Al final del partit victòria per 60-52 amb un mal regust de boca degut a la lesió al genoll de la capitana de l’equip, Sara Parra.

Destacar que totes les jugadores sèniors van anotar i que va debutar el nou fitxatge, l’americana Vashni. Des d’aquí desitjar-li molta sort durant la seva estada a Cervera i donar molta força i ànims a la Sara que de ben segur ben aviat tornarà a donar canya a la pista.

Anotacions: Maria Trilla, Anna de Solà (12), Gisela Marimon (4), Caro Gálvez (2), Esther Martínez (7), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (2), Sara Parra (6), Carme Biols (9), Vashni Moore (7), Yolanda Ruíz (3), Ester Freixes (4).

Parcials: 13 – 11 / 19 – 20 / 14 – 12 / 14 – 9

CB CERVERA 41 – CB CORNELLÀ B 50

En el partit aplaçat del diumenge, les cerverines rebien un equip de la part alta de la classificació el qual només havia perdut tres partits en tota la temporada.

El partit va estar dominat en tot moment per les visitants i tot i que les cerverines i van posar tot el que van poder, les pilotes semblava que no volguessin entrar. Malgrat això, no van perdre mai la cara al partit i a la mitja part havien deixat a un gran equip amb només 25 punts, 19-25. A la represa les visitants van intensificar la seva defensa per anar-se’n en el marcador i deixar el partit gairebé sentenciat, 26-42 a la fi del tercer quart. En el darrer, les cerverines no van abaixar els braços i van aconseguir retallar diferències fins a posar-se a 6 punts a falta de dos minuts per acabar el partit. Al final, la remuntada no va ser possible i s’arribà al final del partit amb el resultat de 41-50.

Anotacions: Anna de Solà (3), Gisela Marimon (4), Caro Gálvez (7), Esther Martínez, Montse Bacardit (6), Marta Trilla (6), Sara Parra, Carme Biols (8), Vashni Moore (5), Yolanda Ruíz, Ester Freixes (2), Núria Farran.

Parcials: 9 – 16 / 10 – 9 / 7 – 17 / 15 – 8

Aquests dos partits contra dos gran rivals van ser d’alta intensitat i van servir per tancar la primera volta de la lliga i agafar bones sensacions de cara a la segona. El següent rival serà el Secà de Sant Pere, equip de la part alta de la classificació, el qual a la primera volta no es va poder guanyar per 5 punts de diferència. Dissabte a les 7 de la tarda us esperem tots al pavelló per donar suport a les cerverines.