Importants victòries del Mini Femení i del Sènior Femení

Aquest passat cap de setmana el Sènior Femení disputava dos partits, un corresponent a l’actual jornada i un altre d’aplaçat. En el matx de dissabte contra el Femení Cornellà les cerverines van poder desplegar el seu millor joc i guanyar per 60-52, destacar la incorporació a l’equip de l’americana Vashni i la lesió al genoll de la capitana, Sara Parra. En el de diumenge no hi va haver tanta sort i tot i posar molts problemes al CB Cornellà B no van estar encertades en atac i van acabar perdent contra el tercer classificat de la categoria, el qual només ha perdut tres partits, per 41-50. El Sènior Masculí va obtenir una ajustada victòria per 49-48 en un partit molt poc vistós i fluix contra CB Santfeliuenc B. El Júnior Femení, el Cadet Masculí i l’Infantil Masculí Verd van superar al CE Maristes Montserrat, les fèmines per 48-31, els cadets per 70-56 i els infantils per 73-39. El Cadet Femení i l’Infantil Femení Verd segueixen sense conèixer la derrota en aquesta segona fase; les cadets van tornar de Vic amb el resultat de 43-51 contra el Femení Osona 99 i les infantils en seu derbi contra el CB Torà van guanyar per 36-71. També va aconseguir una gran victòria l’únic equip del club que segueix invicte des de que va començar la temporada, el Mini Femení, a la pista del CEP Vallfogona per 36-74 en un gran partit de les cerverines. El PreMini Femení Negre continua líder després de guanyar contra el CEP Vallfogona per 53-40.

Les derrotes van venir dels dos equips Infantils Negres que estan jugant la segona fase a l’interterritorial, el Masculí contra el CB Cabrera per 45-60 i el Femení contra el CB Tarragona per 62-12. El Mini Masculí també va cedir contra el Passaró Home Bellpuig per 38-81, el PreMini Masculí contra el CB Mollerussa Groc per 64-14 i el PreMini Femení Verd contra el Sedis Karting el Pla per 48-20.

El proper cap de setmana juguen a casa els següents equips femenins: minis, infantils, cadet i sèniors. Us animem a anar al pavelló i animar als nostres equips cerverins.
Amb la tecnologia de Blogger.