L’Infantil Masculí Negre classificat per l'A2

Aquest passat cap de setmana hi ha tres equips del club que ja han acabat la primera fase de la lliga, són els dos Infantils Negres i el Cadet Masculí. L’Infantil Masculí Negre després d’una primera fase gairebé impecable on només han cedit un partit s’ha classificat per disputar la segona fase al nivell A2 de Catalunya i si supera l’eliminatòria a doble partit del cap de setmana 21 i 22 de desembre contra el Sedis ho farà al nivell A1. Menys sort han tingut el Cadet Masculí malgrat guanyar l’últim partit contra el CE Maristes Montserrat per 89-54; i l’Infantil Femení Negre que va tornar amb una derrota per 45-38 del camp de l’Electricidad Herrera Binéfar. Aquests dos equips han tingut una primera fase molt dura contra rivals molt complicats i han acabat 4ts de grup.

Altres equips que han aconseguit la victòria són el Mini Femení que continua sense perdre cap partit al superar al CB Mollerussa per 24-74, el Cadet Femení que va tornar de la pista del CE Maristes Montserrat amb el resultat de 58-73 i el Júnior Femení que va superar al CENG per 40-71. L’Infantil Femení Verd segueix sense sort i va perdre contra el CB Lleida 3 per 55-5.

Els equips masculins han estat de pega i molts no han pogut guanyar els seus partits. El Sènior Masculí i l’Infantil Masculí Verd contra el CB Tremp per 78-55 i 32-69 respectivament. El Mini Masculí contra el Cappont 02-03 per 49-80 i el PreMini Masculí contra el Flor Vimbodi Pardinyes Lleida per 34-43.

L’anècdota curiosa de la jornada va ser el partit entre els dos equips PreMinis Femenins del club que estan dins el mateix grup de lliga i que va acabar amb victòria del Negre per 64-15.

Aquest proper cap de setmana i coincidint amb el pont de la puríssima tots els equips tenen jornada de descans.
Amb la tecnologia de Blogger.