Infantil Femení: Torneig de Seròs

El passat divendres 6 de desembre, el C.B Cervera Infantil Femení Verd va assolir la 2a posició en el Torneig Formatiu de Seròs. L’equip Cerverí va començar el torneig amb un partit molt disputat contra el C.B Seròs, on després de realitzar tirs lliures per decidir l’equip guanyador, finalment es van endur el triomf les joves de la comarca del Segrià.

Sense perdre els ànims, les jugadores del Cervera van fer front al següent partit contra C.B Alcarràs on es van emportar una gran victòria. En els últims enfrontaments també van aconseguir un triomf contundent com a guanyadores contra C.B Mequinensa, tot i que finalment es van endur una derrota contra un C.B Calaf molt fort i agressiu.

Va ser un torneig d’empats. Cal destacar el bon paper que va fer la màxima anotadora del torneig, la nostra dorsal 16, Ainoa Bastante, juntament amb una jugadora de l’equip guanyador del torneig, CB CALAF.

En definitiva, estem molt contents amb la posició obtinguda al torneig degut al bon joc en equip, així com del càlid ambient de bàsquet i les noves amistats que es van formar entre les jugadores de tots els equips.

Finalment, agrair al C.B Seròs per donar-nos la oportunitat de participar en aquest esdeveniment del qual ens emportem molt bones sensacions.
Amb la tecnologia de Blogger.