L'Infantil Masculí del Cervera jugarà a preferent a la segona fase després de proclamar-se líder de grup

L'infantil masculí va assegurar-se el liderat de forma matemàtica a falta d'una jornada per acabar la primera fase, amb una victòria molt còmoda davant el Maristes per un resultat de 67-17.

Aquesta primera posició assegura al Cervera jugar, a partir de la segona fase amb rivals de fóra de la província de Lleida. A més a més, disputarà els dies 21 i 22 de desembre les semifinals del campionat provincial de Lleida davant el Sedis. En cas de passar aquesta eliminatòria a dos partits, es plantaria a la final absoluta de Lleida i tindria dret a jugar la lliga nivell A1, amb els millors equips de Catalunya.

Pel que fa al partit del Maristes, va ser un partit dominat de principi a fi pel Cervera, i on l'equip va aprofitar per donar l'oportunitat dos jugadors del Mini masculí: Albert Puiggròs i Raul Martínez, els quals van disposar de força minuts i protagonisme.

Pel CB.Cervera els anotadors van ser: Roger Puiggrós (12), Adrià Trilla (8), Miquel Subies (4), Marc Cases (4), Raul Martinez (2), Adria Bardeli (13), Albert Puiggrós (8), Jordi Coll (5), Nil Piqué (4), Pau Costa (9), Gabi Sterea (8) i Martí Beleta (7).

Parcials: 25-8 / 25-3 / 18-6 (es va tancar marcador als 50 punts de diferència).
Amb la tecnologia de Blogger.