El Cadet Femení i l'Infantil Masculí a l'interterritorial

Aquest passat cap de setmana es va disputar a Ponts la final territorial de nivell “A” on les nostres cadets es jugaven el títol davant del Sedis Hidrolleida. El partit va ser molt igualat i només un mal segon quart, 13-8 i la manca d’encert de les cerverines, va permetre a les urgellenques fer-se amb el campionat pel resultat final de 54-48.

També contra el Sedis Mavisa, l’Infantil Masculí Negre va jugar una eliminatòria a doble partit per classificar-se pel nivell A1 de Catalunya. En el primer enfrontament el Cervera va tornar a casa amb una victòria per 52-54 després d’un partit molt dur físicament i amb un triple a l’últim segon de Marc Cases. Amb aquests dos punts d’avantatge els cerverins afrontaven el dissabte el partit a casa, però després d’un partit molt disputat, s’arribava al final a 49-51. La qual cosa suposava disputar una pròrroga per determinar l’equip guanyador. En aquesta els jugadors entrenats per Salva Coma no van poder anotar cap punt i el Sedis es va acabar emportant l’eliminatòria per 49-55.

Malgrat les dues derrotes aquests equips jugaran la segona fase a nivell interterritorial.

D’altra banda, l’Adrià Bardeli i la Carla Calafell van ser convocats per formar part de la selecció territorial de Lleida en categoria Preinfantil i que aquest passat diumenge va participar en el Torneig de Seleccions Territorials a Lleida.

Durant aquestes vacances de Nadal el ritme no para i són molts els equips que seguiran entrenant de cara la segona volta.
Amb la tecnologia de Blogger.