Cadet Femení: Final provincial A
Sedis Hidrolleida 54 C.B. Cervera Mobel Linia 48

Aquest dissabte s’ha celebrat a Ponts la final provincial de Lleida entre el Sedis i el Cervera, per determinar el millor equip lleidatà de la categoria.

El partit ha estat molt disputat i amb molta igualtat a la pista, només cal veure els parcials de cada part, El Sedis només ha estat superior en el segon quart, i aquesta avantatge li ha servit per proclamar-se campió.

El Cervera ha estat molt bé en defensa, bé en atac, amb bona circulació de pilota i com ens té acostumats, mancat d’encert en tirs i situacions fàcils.

El partit s’ha decidit a l’inici de l’últim quart, que s’ha iniciat amb un parcial de 8 a 0, amb sis cistelles de la mateixa jugadora de La Seu i tot per un desajust en el marcatge, això deixava, a sis minuts pel final, el lluminós senyalant un 45 a 34, màxima desavantatge en tot el partit. Malgrat aquesta adversitat les noies del Cervera han seguit lluitant i han igualat aquest període, però el parcial del segon quart, ha determinat el campió.

Parcials: 15 a 14, 13 a 8 (28-22), 12 a 12 (40-34) i 14 a 14(54-48)

Han jugat: Pau Terribas (6), Jana Farran (2), Ada Alsina (8), Júlia Calafell (12), Júlia Prat, Clara Martí (2), Júlia Marsol (13), Nuria Farran (2), Olivia Bellaibi i Marta Paris (3).