El Júnior Femení campió en el torneig de promoció a Cerdanyola

Els dies 27 i 28 de Desembre es va celebrar a Cerdanyola del Vallès, la segona edició del Torneig de Nadal Júnior Femení organitzat pel Club Bàsquet Femení Cerdanyola i patrocinat per Vila Universitària UAB, amb la participació de 14 equips, 8 en categoria Preferent, i 6 en Promoció.

El nostre Júnior Femení, únic equip de fóra la província de Barcelona, es va proclamar campió del torneig de categoria promoció al vèncer a la final al SAFA Horta per 33 a 28. Malgrat aquest títol, les cerverines van començar el torneig amb una derrota contra el mateix SAFA Horta amb una cistella d’or. En el segon partit, van derrotar al CBF Cerdanyola per 18 punts de diferència. Aquesta victòria els va permetre classificar-se per les semifinals contra el Sant Celoni rival al qual van superar de 21 punts.

Casualitats del destí, el rival a la final era el SAFA Horta, equip contra el qual s’havia perdut en el primer partit. Les de la Segarra van començar amb molts nervis el partit, fruit d’això el resultat del primer quart era 13-3. A partir d’aquí, el domini cerverí es va anar imposant i es van endur la resta de quarts, 6-8, 2-9 i 7-13. D’aquesta manera es proclamaven campiones. Aquest títol té una valor afegit ja que de les 9 jugadores cerverines només 2 tenen edat júnior, 6 són cadets i 1 infantil.
Amb la tecnologia de Blogger.