Mal cap de setmana pels equips del Club

El cap de setmana passat va ser desastrós pel que fa als resultats dels nostres equips. Només van aconseguir la victòria el Mini Femení per 36-31 contra el BC Almenar i el Cadet Femení contra el CEP Vallfogona A Ferr. Loype per 65-46.

Els Infantils no van poder guanyar els seus partits. Pel que fa als femenins, el Verd va perdre contra el Perruqueria Olga Bar La Roda per 20-70 i el Negre contra el Calles Advocats CB Lleida 1 per 35-80. Els masculins no van poder superar ni al Lonave Torrefarrera per 72-26 ni al BC River Andorra A per 67-44. També van tornar derrotats de terres andorranes el Cadet Masculí que no va poder fer res davant el físic dels andorrans i va acabar perdent per 67-17. Les PreMini Femení Verd no van poder superar a casa al CEP Vallfogona, 26-49. I els dos Sèniors tampoc van guanyar els partits, el Femení perdia a casa contra el CB Corbera per 43-61 després d’un desastrós segon quart i el Masculí tornava amb una derrota de la pista del CEP Tèrmens per 83-62 després d’un mal partit.

Fins i tot el Júnior Femení que comptava els seus partits amb victòries va perdre l’avarage particular contra el CB Balaguer després de sortir derrotades per 67-55.

Aquest proper cap de setmana a banda dels partits a casa dels equips masculins del club, la Federació de Lleida de Bàsquet juntament amb el CB Cervera organitzen la trobada d’escoles de bàsquet el diumenge al matí amb la participació de més de 30 equips d’arreu de la província de Lleida.
Amb la tecnologia de Blogger.