Sènior Femení: CB Cervera 43 – CB Corbera 61

Les cerverines paguen molt car un nefast segon quart i reben una nova derrota contra el Corbera per resultat final de 43 a 61.

Les cerverines van haver de jugar a un dels camps laterals degut a que les cistelles de la pista central es van espatllar. Un primer quart amb molts errors en atac va ser salvat només per l’aportació d’Anna de Solà, l’única que semblava tenir ganes d’anotar, 7 a 12. Al segon quart, la poca confiança de cara a cistella i la permissivitat defensiva de les jugadores locals els va passar factura i es va obrir una escletxa considerable en el marcador, 10 a 31.

A la represa, els primers cinc minuts també van ser de superioritat visitant, però les cerverines van reaccionar i es van posar en el partit, tot i que no aconseguien retallar diferències, 25 a 51. L’últim quart va ser de clar dominador local, però ja massa tard per poder fer res en quant al resultat final, 43 a 61.

Anotacions: Anna de Solà (16), Gisela Marimon (5), Caro Galvez (4), Montse Bacardit (3), Marta Trilla (2), Sara Parra (8), Carme Biols (3), Yolanda Ruíz, Ester Freixes (2).

Parcials: 7 – 12 / 3 – 19 / 15 – 20 / 18 - 10