Cadet Femení: C.B. Cervera Mobel Linia 65 CEP Vallfogona 46

Important victòria del Cadet femení, que amb aquest resultat es situa en el segon lloc de la classificació d’aquesta primera fase, que ha de servir per portar a l’equip a la competició inter territorial.

Si bé el partit ha començat amb un triple de les locals , aquest primer quart s’ha definit per un joc trepidant amb un seguit de contraatacs ben coordinats de les cerverines i una defensa pressionant que ha desconcertat a les noies del Vallfogona que han vist com es tancava el període amb un parcial de 26 a 11.

En el segon quart les forces s’han igualat, i el marcador ha estat més ranci, ja que les noies del Cervera no han sabut atacar la zona 2-1-2 que les visitants han mantingut durant tot el partit i s’ha tancat el quart amb un parcial de 9 a 11 favorable a les visitants.

Amb aquest parcial, les visitants han vist que podien jugar de igual a igual amb les noies del Cervera i al inici de la segon part, han imposat la seva fortalesa sota cistella i amb dos triples consecutius, han aconseguit reduir les diferències en el marcador i al minut vuit d’aquest tercer període la diferència era només de cinc punts.

Però en l’últim i definitiu quart, el Cervera ha tornat a brillar altra vegada i ha tornat el bon joc i l’efectivitat, ara si han desatrossat la zona del Vallfogona i amb un parcial de 24 a 12 han deixat palesa la diferència entre els dos equips.

Parcials: 26 a 11, 9 a 11 (35-22), 6 a 12 (41-34) i 24 a 12 (65-46).

Han jugat: Pau Terribas (27), Ada Alsina, Jana Farran (2), Júlia Calafell (7), Júlia Prat (1), Júlia Marsol (8), Clara Martí (8), Nuria Farran (8) i Olivia Bellaubi (4) (Marta París, lesionada)