Cadet femení: Sedis Hidrolleida 55 C.B. Cervera Mobel Linia 50

El repte era guanyar a la Seu d'Urgell per assolir el primer lloc de la classificació, però malgrat el bon joc i el partit molt disputat no ha estat possible.

Un parcial de 9 a 2 a posat les locals pel davant i en cap moment han deixat aquest lideratge, aquest primer quart s'ha acabat amb un parcial de 16 a 8, aquest mal inici motivat més pel desencert davant cistella, que pel nivell de joc, ha marcat tot el partit.

El segon període les noies del Cervera han reaccionat i s'han acostat en el marcador pressionant a les locals, i un parcial de 8 a 12 ha posat molta igualtat al partit.

Després del descans, les cerverines han fet un bon partit, amb bona pressió defensiva i amb un bon joc, si be cal destacar que han seguit les moltes errades davant la cistella. (només un 36% d'encerts en tirs de dos)

Però el marcador ajustat a fet que el partit fos molt emocionant amb un estira i arronsa en el lluminós i fins al xiulet final no s' ha certificat el resultat definitiu.

Parcials: 16 a 8, 8 a 12, 11 a 11 i 20 a 19

Han jugat: Pau Terribas (2), Jana Farran, Ada Alsina (6), Júlia Calafell (16), Clara Martí (2), Julia Marsol (18), Nuria Farran (4), Olivia Bellaibi (2) (No ha jugat per lesió Marta Paris).