El C.B.Cervera Infantil Masculí més líder, guanya un rival molt incòmode (58-38)

Tot i el marcador clar favorable al Cervera per 58-38, el partit va resultar complicat pels de la Segarra, que en una primera part molt fluixa van anar al descans amb un lleuger desavantatge de 2 punts (20-22), en un partit marcat pels errors, sobretot ofensius.

A la represa, el Cervera va mostrar una vegada més la seva millor versió, i amb un parcial de18-10 al tercer període ja va capgirar el partit. L'últim quart va acabar de confirmar la reacció dels locals i amb un parcial de 20-6 es van endur una victòria molt important que els manté invictes de lacategoria. El proper dissabte l'equip jugarà contra el C.B.Andorra, probablement el rival més complicat del grup a qui els cerverins només van guanyar d'un punt a la primera volta.

C.B.Cervera (58): Adrià Trlla (6), Adrià Bardeli (2), Pau Costa (8), Miquel Subies (4), Marc Cases (2), Martí Beleta (3), Roger Puiggròs (12), Gabi Sterea (4), Jordi Coll (6), Nil Piqué (11).

C.B.Sícoris (38): Molins (2), Adell, Criado (11), Cuengo, Vivo (2), Cobateras (6), Rodriguez (2) Reverter (11), Hernandez i Tersa (4).

Àrbitre: Alba, A
Parcials: 9-7, 11-15, 18-10, 20-6