Sènior Femení: CB Lleida B 60 - CB Cervera 43

Les cerverines tornen de la capital amb una nova derrota, 60 a 43, després d’un derbi dominat per les jugadores locals de principi a fi.

Les cerverines van sortir molt fluixes, fet que va propiciar un parcial inicial de 7 a 0 en els primers 5 minuts. Un cop passat aquest moment les de Cervera es van posar al partit acabant el quart 14 a 8. El segon quart va estar més igualat i les cerverines van aconseguir retallar distàncies en el marcador i marxar al descans només quatre punts a sota, 25 a 21.

A la represa, tot i posar-se a només dos punts al minut dos de joc, les lleidatanes van prémer l’accelerador i amb més intensitat i contraatacs culminats amb èxit davant la passivitat visitant, van obrir una important escletxa en el marcador, 42 a 26. El darrer quart va tornar a ser igualat i amb alta anotació per part dels dos equips. Cal seguir treballant per obtenir millors resultats.

Anotacions: Anna de Solà (3), Gisela Marimon (5), Caro Galvez (8), Esther Martínez (3), Montse Bacardit (2), Marta Trilla (2), Sara Parra (12), Carme Biols, Yolanda Ruíz (4), Ester Freixes (4).

Parcials: 14 – 8 / 11 – 13 / 17 – 5 / 18 - 17