Crònica equips CBC cap de setmana

Durant el passat cap de setmana l'Infantil Masculí Verd va aconseguir la primera victòria (46-45) de la temporada en un partit contra el CN Tàrrega que va mantenir l'emoció fins l'últim segon després d'una pròrroga. D'altra banda, el Mini Femení i el Júnior Femení segueixen invictes i líders en les seves lligues. Les petites van superar a l'Unicars Ponent CB Lleida 2 per 22-55 i les júniors ho van fer contra el CB Borges Garrigues per 65-19.

Importants victòries també van aconseguir el Mini Masculí contra el CB Ponts Transports Modesto 70-20 i el Sènior Masculí contra el CB Àguiles per 62-52 i el Cadet Femení contra el CB Calaf A per 35-42.
També va debutar amb victòria el PreMini Femení Negre contra el CB Mollerussa per 10-60. Menys sort van tenir el PreMini Femení Verd i el PreMini Masculí que van perdre per 27-48 contra el CB Lleida Blanc i per 18-28 contra el BAC Agramunt, respectivament.

Els dos equips del club que encara no coneixen la victòria són el Sènior Femení que va deixar escapar una avantatge de 12 punts per acabar perdent contra el CB Sant Andreu per 53-54 i; l'Infantil Femení Verd que malgrat millorar partit rere partit no va poder contra l'ACLE Guissona, 59-33.

Aquest proper cap de setmana només disputaran partits el dos Sèniors, els tres PreMinis i per partida doble el Júnior Femení.
Amb la tecnologia de Blogger.