Sènior Femení: CB Cervera 53 – CB Sant Andreu 54

Les de Cervera van deixar escapar l’ocasió d’endur-se la primera victòria de la temporada a l’últim minut i van acabar perdent 53 a 54.

El partit es presentava igualat tot i la diferència en la classificació i així va començar. Un intercanvi de cistelles constant entre els dos equips va posar el marcador 16 a 18 al final del primer quart. Al segon, la millor defensa de les cerverines va posar-ho més difícil a les de Sant Andreu i van aconseguir capgirar el marcador i marxar al descans amb tres punts d’avantatge, 26 a 23.

A la represa, les de Cervera continuaven fent bona feina, tot i que l’encert des de la línia de tres per part visitant feia que la diferència només fos de vuit punts, 43 a 35. L’últim període va ser més dur per part dels dos equips i conseqüentment carregat de faltes. El major encert des de la línia de tirs lliures per part de les de Sant Andreu les va anar acostant perillosament a les cerverines fins arribar a l’últim minut empatades a 53. Un últim atac de les de Sant Andreu va provocar una falta que va portar una jugadora visitant un cop més a la línia de tirs lliures a falta de dos segons pel final, va convertir el primer i fallant el segon no va donar opció a tirar a les de Cervera. El partit va acabar amb un dolorós 53 a 54.

Tot i la derrota, les cerverines estan realitzant un bon treball per anar-se adaptant al canvi de nivell en la categoria. I esperem que aviat aquest treball doni els seus fruits en forma de victòria.

Anotacions: Anna de Solà (5), Caro Galvez (9), Esther Martínez (10), Montse Bacardit (4), Marta Trilla (7), Sara Parra (4), Yolanda Ruíz (3), Ester Freixes (10), Núria Farran (1), Maria Trilla.

Parcials: 16 – 18 / 10 – 5 / 17 – 12 / 10 - 19