Cadet femení: C.B. Calaf 35 - C.B. Cervera Mobel Linea 42

Important victòria de les noies del cadet del Cervera en la difícil pista del Calaf, en l’últim partit de la primera volta d’aquesta primera fase, que deixa a l’equip, encapçalant la calcificació juntament amb la Seu de Urgell, ambdós equips amb quatre victòries i una derrota.

El partit, amb un primer quart molt escarransit, amb molts nervis per part dels dos equips, ha començat amb una cistella de les locals i fins al minut nou les cerverines no han aconseguit posar-se per davant del marcador amb un ridícul 4 a 5 per tancar el marcador d’aquest període amb un no menys escàs 6 a 9.

El segon quart a millorat, si be, les defenses sempre han estat molt fortes, i les noies del Cervera, amb dos triples han aconseguit tancar el quart amb un marcador de 21 a 15, de mica en mica s’anava definint el partit.

La segona part, s’ha iniciat i tancat amb un tir de tres punts de les visitants que a premés deixar el marcador amb la més amplia avantatge del partit i tot amb una millor disposició tàctica de les noies del Cervera i amb molts més arguments de joc.

L’últim quart, el Calaf no ha baixat els braços i i amb dos triples a la desesperada en els últims minuts del partit han aconseguit l’únic parcial favorable en aquest últim període, per deixar el definitiu 35 a 42 al lluminós del municipal de Calaf.

Parcials: 6 a 9, 8 a 12, 7 a 12 i 13 a 9

Han jugat: Pau Terribas (3), Ada Alsina, Jana Farran, Júlia Calafell (16), Júlia Prat, Clara Martí (2) Júlia Marsol (5), Núria Farran (9), Marta Paris (4) i Olívia Bellaubi (3)