Cadet Femení: Cep Vallfogona "A". 40. C.B.Cervera Mobel Linea 41

El primer partit amb La Seu, amb un joc trepidant i molt igualat ens va deixar un resultat ajustat de 43 a 44, que va suposar la primera derrota del cadet femení del Cervera.

Aquest segon partit a Vallfogona de Balaguer, amb unes característiques diferents, també ens va portar a un final de partit d'infart, amb un marcador de 40 a 41, aquesta vegada favorable al Cervera.

Les locals van presentar durant tot el partit una defensa 2-1-2. I les noies del Cervera, amb velocitat eren capaces de superar aquesta defensa, però el desencert en la finalització del contraatac(si bé forçaven la personal no aconseguien forçar el dos mes u) i que dels deu tirs lliures llançats, només varen convertir-ne un, als vuit minuts el parcial era de 12 a 4.

L'inici del segon període res va millorar, al minut cinc el parcial era de 20 a 9, però va ser després d'un temps mort que les cerverines amb un parcial de 0 a 13 van deixar les visitants, per primera vegada amb dos punts de desavantatge.

El tercer quart va ser molt travat amb una parcial de 5 a 9, mostra de la intensitat defensiva dels dos equips. El Vallfogona amb la seva zona i amb domini del rebot gràcies a l'alçada de les seves jugadores principals i el Cervera, en base a les ajudes defensives sobre els pivots locals, van aconseguir parar les cistelles fàcils.
Al començament de l'últim període un parcial de 6 a 0 va tornar l'avantatge a les locals, que es varen posar tres punt per davant, un triple del Cervera per empatar, es compensa al instant amb un triple de les locals, però uns últims minuts vibrants van deixar palesa la superioritat dels visitants, que per errors no forçats encara van patir en l'últim minut, quan les noies del Vallfogona haurien pogut capgirar el marcador.

Parcials: 12 a 7; 12 a 16; 5 a 9; 11 a 9

C.B.CERVERA MOBEL LINEA : Pau Terribas, Jana Farran, Ada Alsina (6), Julia Calafell (11), Clara Marti (3), Julia Marsol (8), Nuria Farran (8), Marta Paris (5), Olivia Bellaubi  i Rebeca Guerra.