Sènior Femení: B.C. River Andorra 49 – C.B. Cervera 37

Tercera derrota consecutiva de les cerverines, aquest cop contra un rival més assequible però que va demostrar més solidesa en atac i en defensa, i es va emportar el matx per 49 a 37.

El partit va començar amb errades per part dels dos equips, els nervis d’aconseguir la primera victòria feien efecte. Al final del primer quart el les locals agafaven el primer avantatge, 13 a 8. Un bon inici de segon quart de les de Cervera va permetre capgirar el marcador i agafar tres punts d’avantatge, però un seguit de pilotes perdudes van permetre a les d’Andorra arribar al descans amb una renda de quatre punts, 24 a 20.

Al tercer període es van mantenir les deferències i va finalitzar 35 a 30. En el darrer quart les cerverines van perdre forces i van anar cedint terreny a les andorranes que van anar ampliant l’avantatge.   En resum, les andorranes van ser molt més efectives a sota cistella i des de la línia de tirs lliures durant tot el partit, fet que les va permetre endur-se la victòria.

Anotació: Anna de Solà (2), Gisela Marimon, Caro Gálvez, Esther Martínez (2), Montse Bacardit, Marta Trilla (5), Sara Parra (9), Carme Biols (9), Yolanda Ruíz (3), Ester Freixes (7).

Parcials: 13 – 8 / 11 – 12 / 11 – 10 / 14 – 7