Important victòria del Sènior Masculí contra el líder

El passat cap de setmana va ser heterogeni a nivell de resultats dels nostres equips. El Sènior Masculí va donar la sorpresa de la jornada al vèncer per 71-66 al Manyanet Reus A, fins aquell moment líder de la categoria. El Cadet Masculí, malgrat plantar cara al BC River Andorra A va acabar perdent per 52-85, l’Infantil Masculí Verd també va cedir contra el Lonave Torrefarrera per 37-64 i el Mini Masculí va perdre per 45-86 contra el Sedis La Crem, equip més poderós físicament al ser tots de segon any. Per contra, l’Infantil Masculí Negre es va emportar una important victòria en un final de partit molt ajustat contra el BC River Andorra A per 55-54.

Pel que fa a la banda femenina del club, les Minis, les Cadets i les Júniors són la cara de la moneda al vèncer els seus partits contra BC Almenar (36-46), CEP Vallfogona A Ferr. Loype (40-41) i CB Lleida (56-77), respectivament. Molt bon inici de campionat d’aquests tres equips. Pitjor començament han tingut les nostres Sèniors i els nostres dos Infantils que van caure derrotats a domicili. El Sènior ha va fer contra el BC River Andorra per 49-37, l’Infantil Femení contra Calles Advocats CB Lleida per 86-36 i l’Infantil Verd contra el CB Bellpuig per 53-3.

Aquest proper cap de setmana, podeu venir a animar tots els nostres equips femenins del club ja que juguen a casa i necessitaran el recolzament de la grada per animar-les a fer un bon partit.
Amb la tecnologia de Blogger.