TOT PREPARAT PER LES DUES FINALS 4 MINI A CERVERA

El passat cap de setmana va ser ben variat i ple de coses pels diferents equips del Cervera de bàsquet.

El diumenge 5 de maig es celebrava a Balaguer la Trobada Final d’Escoles de Lleida amb la participació dels pollets, de l’escola femenina i masculina, dels dos pre-minis i dels dos minis, va ser una gran jornada amb més de 110 equips participants i plena d’activitats basquetbolístiques a banda dels dos partits que va jugar cada equip.
Per contra, l’Infanti femení negre es desplaçava tot el cap de setmana a Viladecans per disputar un dels tornejos infantils més prestigiosos a tot Espanya, on van acabar 6es classificades del seu grup després de jugar contra Viladecans, Córdoba, Escola Pia de Sabadell... A destacar que la Júlia Marsol va rebre el premi com a jugadora escollida dins el quintet ideal del torneig.  

Per una altra banda, tant l’Infantil masculí com el Cadet masculí aconseguien unes importants victòries de cara a poder entrar a la Final 4 de les respectives categories al guanyar el primer partit dels play-off, per importants distàncies en el marcador. L’Infantil masculí guanyava a la pista del Maristes Montserrat per 37-87 i el Cadet Masculí guanyava a casa contra el CB Alpicat per 81-50, unes bones rendes per afrontar la tornada.

A banda d’aquests importants partits, hi ha varis equips que encara van disputar els seus partits de lliga. L’Infantil femení verd va perdre contra el Perruqueria Olga CB Bellpuig per 56-40, el Júnior masculí també va tornar a casa amb una derrota contundent a la pista del Sícoris Club per 84-46, el Cadet femení també tornava derrotat de la pista del SR Lima Horta A per 81-26 i, en l’últim partit de lliga del Sènior masculí perdien el derbi segarrenc contra La Toranesa Vilamú per 59-55.

Aquest proper cap de setmana tenim dues importants cites. Els dos minis juguen les seves Final 4 a Cervera el diumenge.  Al matí el Mini masculí jugarà les semifinals contra el CB Bellpuig 01 a les 10h  i el Mini femení ho farà contra el CB Lleida Roig a les 11h. Les finals es jugaran a les 16h i a les 17:30h respectivament.
A banda d’aquestes dues finals 4, tenim els següents partits:

Dissabte 11 de maig
9:30à Cadet femení vs Sedis Esquitx
11:00h à Infantil femení verd vs CEP Vallfogona
12:30h à Infantil masculí vs Maristes Montserrat (Partit de tornada del Play-off)
Amb la tecnologia de Blogger.