CAMPIONS DE LLEIDA

Aquest passat diumenge 12 de maig quedarà a la història del bàsquet cerverí i és que tardarem temps a oblidar el que va passar al pavelló poliesportiu de Cervera. Ja tenia prou mèrit que els dos minis haguessin entrat a la Final 4 de la categoria i que a sobre ho fessin com a primers de grup cosa que feia que les finals es disputessin a casa. Era tot un èxit després de la gran temporada dels dos equips dins les lliguetes.
Per falta d’espai i de temps, les semifinals es van haver de jugar en pistes laterals, de tal manera que van muntar dins el pavelló dues pistes laterals per poder disputar els partits de manera simultània.
La jornada començava a les 10h del matí amb un partit que enfrontava al Mini Masculí contra el CB Bellpuig 01, malgrat no fer un partit molt vistós a causa dels nervis, de la precipitació, etc. Els jugadors cerverins van guanyar gairebé tots els parcials menys un per acabar emportant-se una victòria per 96-46 que els donava accés a la final.
A les 11h i a l’altra pista lateral, el Mini Femení jugava el seu partit contra el CB Lleida Roig. Les cerverines van fer un gran partit amb bones jugades de contraatac i movent molt bé la pilota, això va fer que guanyessin tots els parcials del partit i accedissin a la final amb un clar 75-28.
A les 11:30h començava l’altra semifinal masculina, la que decidiria el contrincant del Cervera a la final. Els dos equips CB Pardinyes-La Flor de Vimbodi i Frederic Godàs 01, van jugar un gran partit de bàsquet amb alternances al marcador i que només es va decidir per un punt de diferència a favor del Pardinyes, 64-63.
En l’últim partit del matí, es decidia el rival del Mini Femení a la final. Jugava el Sedis Caditours contra el CB Bellpuig i l’equip de la Seu d’Urgell s’acabaria emportant el partit per 65-44.
Així doncs, ja teníem els dos equips cerverins a les dues finals, una fita difícil de repetir. A les 16h jugava el Mini Masculí contra el CB Pardinyes La Flor de Vimbodi i a les 17:30h el Mini Femení contra el Sedis Caditours.
A la tarda l’ambient del pavelló feia molt goig, les grades plenes de pares, avis, germans, amics, aficionats del  bàsquet... S’ajuntaven per donar força als dos equips cerverins.
El Mini Masculí va començar el partit amb un alt nivell d’intensitat i deixant clar des d’un primer moment que volien guanyar aquella final. Va sortir un partit molt rodó on van poder jugar el que havien estat treballant durant tota la temporada, gran intensitat defensiva per robar pilotes, sortir al contraatac i acabar anotant amb claredat. Els parcials del partit ho diuen tot (18-1, 15-0, 10-4, 9-4, 14-2, 24-3, 9-5 i 7-9), només van deixar escapar l’últim quan ja estaven una mica relaxats fruit del resultat. A la mitja part, dominaven el partit per 52 a 9 i es van acabar enduent la final per 78 a 28. Felicitar als jugadors del Pardinyes que han fet una gran temporada on només han perdut tres partits durant tot l’any.
Felicitar a tots els jugadors que formen aquest equip: Àlex Picón, Arnau Noguera, Eric Macias, Adrià Bardeli, Raul Cerro, Daiki Sàrrias, Pau Costa, Ramon Riera, Robert Marsol, Gerard Marsol i d’una forma especial a l’Albert Puiggrós, jugador pre-mini del club que ha estat ajudant a l’equip com un mini més.
Després d’aquest partidàs, no s’esperava menys d’una final Cervera contra Sedis. El partit va tenir de tot: jugades polèmiques, faltes, alternances en el marcador... Les cerverines els va costar entrar dins el partit a causa dels  nervis i de la forta pressió que feien les de la Seu i van perdre els dos primers parcials. Malgrat això, es van saber refer per endur-se els tres següents i començar el sisè període amb una petita escletxa al marcador, 31-22. En aquest, el Sedis va endur-se el parcial per tres punts de diferència, però en el següent, el Cervera responia amb un parcial de 12-4 que feia començar l’últim i decisiu període a favor per 46-32. En l’últim, el Sedis es va apropar fins a 4 punts, però les cerverines recolzades per la seva afició van acabar guanyant la final per 58-44.
Felicitar a totes les jugadores d’aquest equip: Júlia Garcia, Anna Bové, Núria Sucarrats, Insaaf Bacha, Laura Cots, Carla Calafell, Aura Riu, Gisela Vázquez, Marina Riba, Amanda Padilla, Lídia Gutiérrez, Sandra Cortés i Jana Clos.
A banda d’aquesta súper notícia, hi havia dos equips del club que jugaven els partits de tornada dels playoffs per accedir a la Final 4. L’Infantil Masculí, va guanyar el partit de tornada contra el Maristes Montserrat per 88-44, la qual cosa els dóna accés a la Final 4 que es jugarà aquest proper cap de setmana a Lleida. L’equip Cadet Masculí no va tenir tanta sort i després de guanyar el primer partit contra el CB Alpicat per 31 punts de diferència, no van poder segellar l’accés a la Final 4 ja que van tornar amb una derrota per 84-49, una diferència de 35 punts que els deixa fora de la lluita pel títol. Tot i això, destacar la gran campanya que han fet aquests dos equips i desitjar molta sort a l’Infantil.
Però també hi ha altres equips que encara no han acabat la seva temporada com és el cas de l’Infantil Femení Verd que va perdre a casa contra el CEP Vallfogona A per 26-44, el Júnior Masculí que va tornar amb una derrota de la pista del Pardinyes per 62-50 i el Sènior Femení que tot i fer un mal partit i les baixes, van guanyar al CB Balaguer Jr per 45-61.
Aquest proper cap de setmana segueix a tope el bàsquet. El dissabte al matí celebrarem el VI Torneig de Sant Isidre, on els nens i nenes de 6 a 12 anys poden fer els seus equips i disputar partits. A la tarda, tindrem les semifinals del Campionat de Catalunya Infantil Femení, el diumenge a la tarda, el partit pel 3r i 4t lloc i la final. I el diumenge al matí, els partits del CBC, a les 9:30h l’Infantil Femení Verd contra el BC Almenar, a les 11h el Júnior Masculí contra el CB Mollerussa B i a les 12.30h el Sènior Femení contra el CB Lleida B (Jr).
Amb la tecnologia de Blogger.