EL MINI MASCULÍ GUANYA EL TORNEIG XII HORES DE MINIBÀSQUET

Aquest passat cap de setmana, els dos minis del Cervera es van desplaçar fins a Reus per participar en el torneig XII hores de Minibàsquet organitzat pel CB La Salle Reus. Van ser uns dies de convivència i plens d’emocions on tant els nens com les nenes van poder gaudir de partits vibrants i de bon nivell.

Pel que fa a la nenes van debutar el divendres contra el Graficas Rey Cornellà, malgrat ser un partit força ajustat van acabar perdent per 24-35. L’endemà al matí, s’enfrontaven al Nou Bàsquet Castelló al qual derrotaven per un clar 48-22. En els dos partits de la tarda hi va haver cara i creu, primer van derrotar al Joan Rebull de Reus per 36-76 en un partidàs i després van caure contra Stadium Casablanca B de Saragossa per 39-49. Amb aquests resultats, el diumenge es jugaven el partit pel 3r i 4t lloc. Després d’un partit ajustadíssim i de dues prorrogues van acabar caient contra l’Stadium Casablanca A per 40-46.

Pel que fa a la branca masculina el divendres van tenir descans, però el dissabte els esperava un intens i ple dia de bàsquet. A primera hora del matí derrotaven al AD Torreforta per un clar 25-71, al cap d’unes hores van tornar a guanyar després de remuntar 15 punts a falta de 7 minuts al C. Delfos EBCB Cornellà B per 51-55. En el primer partit de la tarda, van derrotar al Stadium Casablanca per 81-16 i en l’últim partit del dia i després de tot el cansament, derrotaven al Campus 2013 Cornellà per 4 punts de diferència, en un partit molt disputat i que no es va decidir fins al final. Amb aquesta victòria i amb un nivell de joc de menys a més al llarg del dia es plantaven a la final del diumenge. En aquesta, es va tornar a viure una remuntada ja que a falta de 6 minuts perdien de 10 punts de diferència. Lluny d’abaixar els braços i de donar el partit per perdut malgrat el cansament, van capgirar el resultat per proclamar-se CAMPIONS contra el CB Vendrell per 66-74.

Des d’aquí felicitar als dos equips i en especial al Gerard Marsol que es va endur el premi al MVP del torneig. Sens dubte una gran manera de preparar les dues final 4 de la lliga que disputaran el cap de setmana 11 i 12 de maig a Cervera.

Pel que fa a la resta del club, va ser un cap de setmana bastant negre on només van aconseguir la victòria per partida doble el Cadet Masculí contra el CB Borgues Garrigues per 39-90 i contra el Sedis Hidro Lleida per 77-27 i el Sènior Femení contra el CB Calaf per 34-62.L’Infantil Femení Verd va perdre contra el BC River Andorra per 42-52, el Sènior Masculí contra el CB Almacelles per 43-71, el Júnior Masculí contra el CB Alpicat per 43-54 i l’Infantil Femení Negre contra el CBF Cerdanyola per 48-61.

Aquest proper cap de setmana els equips que disputen partits ho faran fora de casa, a excepció del cadet masculí que jugarà el primer partit del play-off contra el C.B.Alpicat diumenge a les 11h. El diumenge a Balaguer se celebrarà la 8a Trobada Final d’Escoles de Bàsquet de Lleida on varis equips del club hi participaran.