ELS DOS PRE-MINIS SUBCAMPIONS DE LLEIDA

Cap de setmana intensíssim de partits i ple d’emocions per part del bàsquet cerverí. El dissabte es va disputar a Tàrrega les Finals 4 de la categoria pre-mini on els dos equips del club van aconseguir arribar-hi. Al matí, el Pre-Mini Masculí es desfeia en semifinals del Sedis Comercial Carmen per un clar 38-67 i d’aquesta manera aconseguia arribar a la final contra el CB Pardinyes VAF. La final va estar molt igualada, com ja es demostra al resultat i els jugadors cerverins van lluitar fins al final però no es van poder endur la victòria per 53-47. D’altra banda, el Pre-Mini Femení va jugar directament la final contra el Sedis i va caure clarament derrotat per 59-9, les jugadores cerverines tenien nombroses baixes i es van presentar al partit amb 4 nenes d’escola. Tot i així, no van perdre mai la cara al partit. Nombrosos van ser els cerverins que es van desplaçar fins a Tàrrega per donar suport als joves jugadors. Sens dubte, un gran dia de bàsquet.

D’altra banda, es van disputar fins un total de 12 partits d’on van aconseguir 8 victòries i 4 derrotes.
El Mini Masculí va tenir doble jornada, primer va guanyar a l’Irane CB Bellpuig 02 per 82-32 i després contra el Frederic Godàs on també en va sortir victoriós per 67-117.  El Cadet Femení va aconseguir la primera victòria de la segona fase contra el SESE A per 43 a 37, el Mini Femení feia el mateix contra la Penya Fragatina per 27-52, el Júnior Masculí també derrotava clarament al Tass CB Seròs per 38-112 i l’Infantil Femení Verdtornava a casa amb una victòria a la pista del CENG per 11-61. El Sènior Femení també disputava doble jornada, el dissabte es desfeia del CEP Vallfogona (Jr) per 71-21 i el diumenge del CB Alcoletge Aluminis Mercadé per 66-55.

Altres equips amb menys sort van ser el Mini Nivell B que va perdre a casa contra el CB Bellvís per un ajustat 29-31, l’Infantil Masculí que encaixava una derrota a casa contra el CB Balàfia AVV per 61-69, el Sènior Masculí tornava amb una derrota de la Seu d’Urgell contra el Sedis Pirineus TV per 82-77 i l’Infantil Femení Negre de Girona contra el GEIEG A per 81-30.

De cara al proper cap de setmana tenim els següents partits:
Dissabte 27 d’abril:
12:30h à Infantil Femení Verd vs BC River Andorra
19:00h à Sènior Masculí vs CB Almacelles
Diumenge 28 d’abril:
9:30h à Júnior Masculí vs CB Alpicat
11:00h à Infantil Femení Negre vs CBF Cerdanyola-CE Escola Pia A
12:30h à Cadet Femení vs Sagrada Família Claror A

Amb la tecnologia de Blogger.