Resultat Mini Femení Verd 25 i 26-03-2023

Doble partit aquest cap de setmana del mini femení verd.

Dissabte, victòria a casa 58-40 contra el @clubnataciotarrega equip que fins aquest cap de setmana s’havia mantingut el primer en la classificació. Molt bon partit de les nenes que des del minut 1 del partit han estat intenses a la pista. El primer i l’últim quart han estat clau per haver-nos pogut endur la victòria. Ara bé, vam cedir cistelles fàcils a l’altre equip per no haver anat fort al rebot. Tot i això, molt bona feina!

Diumenge, victòria a la pista del @cbflleida.base per 38-65. No hem començat el partit amb tantes ganes com el partit del dia anterior, però anant fortes cap a cistella hem pogut acabar amb cistelles fàcils o treient la falta a l’equip contrari i llavors poder tirar tirs lliures. En defensa, cal dir que a part d’algunes badades que hem tingut, hem pogut arribar a parar molts contraatacs.

En resum, felicitar les nenes per l’esforç d’aquest cap de setmana! Cerveraa… fooort! #cbcervera #cerverafort #cbcminifemverd2223