Resultat Infantil Masculí 25-03-2023

Derrota de l'infantil masculí contra @morabancandorra (55-77). Hem començat el partit amb molt bon ritme, guanyant el primer quart de 14 punts (16-2). Durant la segona part (tercer i quart període) hem començat a baixar el ritme en defensa i a perdre pilotes en atac (32-35 al final del quart període). La mitja part ens ha permès corregir coses en defensa i el final del cinquè quart estàvem dos punts per sota (40-42), però a partir del sisè quart hem deixat perdre el partit, hem baixat el ritme en defensa i en atac hem pensat individualment i no com a equip. Durant el setè i el vuitè període no hem sabut recuperar el ritme de l'inici del partit i ens hem quedat per sota acabant el partit 22 punts per sota el rival. Hem de seguir treballant en defensa i aprendre a jugar més amb equip.

Continuem treballant per millorar el nostre joc. #cbcervera #cerverafort #cbcinfantilmasc2223