Crònica del cap de setmana 2 i 3 de novembre

El Sènior Masculí Verd.

Cap de setmana de Castanyada al Club bàsquet Cervera Mobel Linea tot i què alguns equips van jugar dos partits.

Tres partits a casa durant el cap de setmana i tres victòries. Jugava, dissabte al matí, el Cadet Femení Negre davant el JET Blau de Terrassa i guanyava per 53-46 i a la tarda, el Sènior Femení, també s'imposava davant l'Alpicat per 54-37 gràcies a una bona defensa de les cerverines, mantenint així el liderat en la seva lliga. Guanyava també el Sènior Masculí Negre per una contundent victòria, 106-58, diumenge a la tarda al Pavelló Francesc Doménech davant el CB Borges-Garrigues.

Es van desplaçar a Lleida les jugadores del Sènior Femení, el divendres 1 de novembre, per jugar un partit amb el Pardinyes que van perdre, el primer que perden aquesta temporada, per 53-42. També derrota del Júnior Masculí a la Seu d'Urgell per 67-55 i del Sènior Masculí verd davant el CB Alpicat C per 68-53 en un partit amb poca actitud dels jugadors cerverins.

Trobada d'escoles de bàsquet aquest proper diumenge a Cervera, equips de tots els clubs de la província porten els equips dels més petits a jugar a bàsquet. Hi haurà partits tot el matí repartits entre el pavelló polivalent i el pavelló poliesportiu.

Cap comentari

Amb la tecnologia de Blogger.